Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Dit ben ik

SelmaCoacht

 

Als wat je zegt, voelt, denkt en doet op een lijn liggen en je ook nog eens blij bent met de manier waarop je de dingen doet, dan heb je mijn definitie van succes. Ik gun iedereen het gevoel te kloppen. Ik en de anderen voelen ook wanneer het niet klopt namelijk. Dat je gewoon helemaal bent wie je wilt zijn en niet (meer) hoeft te voldoen aan een plaatje in je hoofd.

 

Ik heb mijzelf met vallen en opstaan geautoriseerd op het gebied van persoonlijk leiderschap en mijzelf qua kennis en ervaring verdiept in zowel de lerende mens als de lerende organisatie. Gek op metaforen als ik ben, is mijn persoonlijke kracht metafoor de olifant. Ik kom haar vaak onverwachts tegen om ratio, gevoel en pad te helpen duiden. Wanneer we zaken willen veranderen, moeten wij niet alleen het pad laten zien, maar óók een beroep doen op de olifant en de berijder. De berijder geeft je de planning en de richting. De olifant geeft je de energie!

De essentie van mijn werk en veranderopdrachten is; hoe krijg je een olifant in ontwikkeling en beweging?! Met andere woorden; hoe krijg je positieve dynamiek en beweging in mensen en organisaties?

 

Mensen op verhaal en op adem te laten komen in een mooie omgeving  en kruispunten van mensen en organisaties mogen horen en laten uitwisselen. dat zou ik het liefst de hele dag doen, óók als ik er niets voor betaald zou krijgen. En spelen met verf, dat ook. :)